karlssongissberg.blogg.se

Vi, alltså Stina och Penny kommer att starta vår resa genom Asien i Indien och sedan får vi se vart vi hamnar!

Trivandrum!

Kategori: Allmänt

Hej dar hemma!
Nu var det ett tag sedan vi skrev..Under tiden har vi hunnit med Anjuna, dar vi fick uppleva annu en fin strand och ett gott umgange!
Efter en vecka drog vi sedan vidare till Cochi som ar en jatte mysig liten hamnstad. Dar fick vi prova pa att fiska med stora kinesiska fiskenat som staden ar kand for, vilket var jatte tungt men kul att testa pa!
Ifran Cochi akte vi ocksa pa en safari i ett naturreservat i Wayanad som ligger i norra Kerala uppe i bergen, Vi akte taxi tillsammans med ett par fran Kanada, Steve och Brie, som vi kom jatte bra overens med som tur var eftersom resan kom att ta typ 10h!
Pa plats fann vi annu fler mycket harliga manniskor som vi snabbt blev vanner med.
Wayanad visade sig vara hur fint som helst! Mycket tropiskt och gront overallt.
Pa safarin fick vi se apor, pafaglar, radjur och vid ett ogonblick blev vi nastan attackerade av en stor elefant som tyckte vi var allt for nara. OJ va radda vi var!! Men det gick ju bra!
Vi fick dock inte mer an ett fotavtryck fran tigern..men men, det var kul anda!
Har hade vi ocksa manga mysiga uppekvallar med underbart sallskap, god mat och ol!  
 
Sedan tillbaka till Cochi for att ta tag vidare ner till varkala for mer sol, bad och en del massage! Nu har vi kommit till Trivandrum, som ar Keralas huvudstad. Kul att uppleva lite mer storstad innan vi tar oss vidare till Thailand!
 
Nu pa torsdag tar vi flyg till Chennai, for att sedan ta nasta flyg vidare  sa att vi landar i Bankok pa fredag formiddag!
Maste saga att det ar lite sorgligt att lamna Indien.. Kanns som att tiden bara har rusat ivag.
Men nu ar det dags for nya aventyr!!
 
Kram P&S
 
PS. Mamma Isaksson! applet faller inte langt ifran tradet..idag var jag(stina) med fingrarna i en flakt "for att kanna om den drog"...kanner du igen det eller?..Men jag har fingrarna i behall! bara en blodblasa pa langfingret. Men oj va dum jag kande mig..haha! DS.